تنوع فرهنگی ایرانیان و فشر روستانشین فرصت را برای بازدید کننده ها و گردشگران فراهم می کند تا در فاصله های نزدیک با مردمانی آشنا شوند که از لحاظ فرهنگی و آداب معاشرتی و پذیرایی تفاوت دارند. در این پست به معرفی غذاهای سنتی روستای خوسف می پردازیم:
قَتِق: این غذا شبیه آبگوشت است و بسیار مغذی. زنان کدبانوی خوسفی در این غذا انواع ادویه جات و تخم مرغ اضافه می کنند تا وعده غذایی کامل سالم و مغذی را تجربه کنیم.
آش گندم: این آش که بین مردم به آش حسین مشهور است همه ساله در شب عاشورا طبخ شده و میان روستاییان و مهمانان توزیع می شود.
کشک بادمجان: شاید این غذا را در شهر ها و آبادی های دیگر امتحان کنین اما کشک و بادمجونی که بانوان خوسف طبخ می کنندبا کشک محلی و روغن حیوانی طبخ شده است.
بدون دیدگاه