غذاهای محلی خوسف
04 دی 1398 - 10:58
شناسه : 82
بازدید 509
2
تنوع فرهنگی ایرانیان و فشر روستانشین فرصت را برای بازدید کننده ها و گردشگران فراهم می کند تا در فاصله های نزدیک با مردمانی آشنا شوند که از لحاظ فرهنگی و آداب معاشرتی و پذیرایی تفاوت دارند. در این پست به معرفی غذاهای سنتی روستای خوسف می پردازیم.
نویسنده : محمدی

تنوع فرهنگی ایرانیان و فشر روستانشین فرصت را برای بازدید کننده ها و گردشگران فراهم می کند تا در فاصله های نزدیک با مردمانی آشنا شوند که از لحاظ فرهنگی و آداب معاشرتی و پذیرایی تفاوت دارند. در این پست به معرفی غذاهای سنتی روستای خوسف می پردازیم:

قَتِق: این غذا شبیه آبگوشت است و بسیار مغذی. زنان کدبانوی خوسفی در این غذا انواع ادویه جات و تخم مرغ اضافه می کنند تا وعده غذایی کامل سالم و مغذی را تجربه کنیم.

آش گندم: این آش که بین مردم به آش حسین مشهور است همه ساله در شب عاشورا طبخ شده و میان روستاییان و مهمانان توزیع می شود.

کشک بادمجان: شاید این غذا را در شهر ها و آبادی های  دیگر امتحان کنین اما کشک و بادمجونی که بانوان خوسف طبخ می کنندبا کشک محلی و روغن حیوانی طبخ شده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.